Що буде замість "Вітерця"?

1300 0

Ми у соцмережах:

Що буде замість

Закинуте дерев'яне кафе "Вітерець" у парку ім. Шевченка, яке десять років стояло пусткою, демонтували за два дні. Минулої п'ятниці комунальники остаточно розібрали аварійну будівлю, щоб вона не завалилася комусь на голови.

Доминус (1)

Такий вигляд мав "Вітерець"
Закинуте дерев'яне кафе "Вітерець" у парку ім. Шевченка, яке десять років стояло пусткою, демонтували за два дні. Минулої п'ятниці комунальники остаточно розібрали аварійну будівлю, щоб вона не завалилася комусь на голови. Раніше цього не могли зробити через 20-річний договір оренди з власницею сусіднього кафетерію "Домінус" Ліною Лишенюк, який діяв до 3 травня 2015-го. Тепер на місці "Вітерця" — чистий порожній майданчик. Підприємець претензій за демонтаж поки не пред'являла. Андрій Черепанов, директор міського об'єднання парків культури та відпочинку:
— На ці руїни нам скаржилися мало не щодня. Адже у "Вітерця" вже провалився дах, стіни струхлявіли, а всередині збиралися бродячі собаки. Будівля могла завалитися навіть від сильного вітру. Я також помітив, що до кафе залазять гратися діти, а якби комусь дошка на голову впала?! Ми неодноразово запрошували на розмову власницю кафетерію "Домінус", яка до початку травня орендувала "Вітерець", але вона жодного разу не відгукнулася. Тому ми вирішили розібрати споруду. Дошки відвезли на господарський двір парку — нехай власниця забирає їх, якщо схоче. Що буде на тому місці — міська влада поки не вирішила, є кілька варіантів — від виставки до каруселі. Але зелена зона там буде точно.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також