Що не так з DDoS-атаками: головні ризики для бізнесу

565 0

Ми у соцмережах:

Що не так з DDoS-атаками: головні ризики для бізнесу

Створення та просування сайту давно не сприймається як конкурентна перевага. Наявність інтернет-ресурсу — базова умова розвитку бізнесу на сучасному ринку. Але нові можливості невідривно пов'язані з новими небезпеками. Одна з найпоширеніших загроз для сайтів — DDoS-атаки. З ними стикаються більшість ресурсів українського бізнесу, ЗМІ, державних установ і некомерційних організацій.

Особливості та наслідки DDoS-атак

Такі напади на системні ресурси базуються на генеруванні аномальної кількості запитів чи пакетів. Для цього зловмисники використовують багато зламаних чи контрольованих комп'ютерів. В результаті такої атаки різко підвищується навантаження на сервер. Справжні відвідувачі сайту не можуть скористатися його послугами.

DDoS-атаки мають комплекс негативних наслідків:

♦ втрата цільової аудиторії та потенційних прибутків. Зіткнувшись із проблемою, відвідувачі комерційних сайтів підуть на ресурси конкурентів;

♦ удар по репутації бізнесу;

♦ витрати часу та коштів на усунення проблеми. Сервіс-провайдер може заблокувати IP-адресу жертви DDoS-атаки з метою захисту від загрози інших клієнтів. Відновлення роботи сайту пов'язане зі значними витратами грошей на модернізацію обладнання, розробку плану оновлення програмного забезпечення і часу співробітників.

Експерти впевнені в доцільності підготовки до DDoS-атак. Важливо завчасно убезпечитись і використати інструменти для мінімізації негативних наслідків таких нападів. Якщо для вас важливий максимальний рівень безпеки, замовте захист від DDoS-атак на datagroup.ua —  компанія «Датагруп» спеціалізується на розпізнаванні та нейтралізації кібер-загроз. Це найкращий вибір для тих, хто прагне уникнути потенційних небезпек.

Переваги захисту «Датагруп»

Компанія пропонує клієнтам спеціальні сервіси, що характеризуються максимальною ефективністю. Послуга DataProtect забезпечується з використанням устаткування Arbor Networks. Воно здатне відбивати будь-які кібер-загрози.

Ефективність системи базується на комплексі факторів:

♦ постійне оновлення бази в автоматичному режимі;

♦ глобальний операторський моніторинг мереж;

♦ багаторівнева фільтрація;

♦ інноваційні технології.

У відгуках про роботу «Датагруп» клієнти вказують на максимальний рівень захисту від DDoS-атак та інших кібер-загроз.

Інші послуги компанії

«Датагруп» співпрацює з великим, середнім та малим бізнесом. Компанія надає повний спектр телекомунікаційних послуг. Це вагома перевага для клієнтів. Адже, замовлення повного комплексу послуг у однієї компанії дозволяє досягти максимальної ефективності і заощадити кошти.

«Датагруп» має бездоганну репутацію на українському ринку. Клієнти вказують на кілька вагомих переваг компанії:

♦ надійність та сучасний рівень послуг;

♦ гнучка цінова політика;

♦ індивідуальний підхід;

♦ цілодобова технічна підтримка.

Ознайомтесь із пропозиціями від «Датагруп», і переконайтесь, що ця компанія варта вашої довіри.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також