Що показують в кінотеатрі (АФІША)

1500 0

Ми у соцмережах:

Що показують в кінотеатрі (АФІША)

Цього тижня у рівненському кіноцентрі “Ера” пройде два прем'єрні покази фільмів — бойовик "Ремпейдж" і трилер "Правда або дія".

Ремпейдж

Девіс Окою вивчає приматів, не любить людей і намагається триматися від них на відстані, зате із задоволенням спілкується з Джорджем, таке ім'я герой дав альфа-самця горили, який знаходиться у нього на вихованні з моменту народження. Джордж - надзвичайно розумна і слухняна мавпа, проте невдалий генетичний експеримент трансформує його в монстра. В цей же час стає відомо і про інші штучно модифікованих тварин, які безжально перетворюють на руїни міста по всій Північній Америці. Девіс, об'єднавшись з інженером-генетиком, намагається створити антидот, щоб зупинити цю катастрофу і допомогти своєму другові Джорджу.

Правда або дія

Всі колись грали в "Правду або дію". Це досить нешкідлива гра, яка може нашкодити хіба що відносинам між людьми. Але ніяк фізично. І так було завжди до того моменту, поки в гру не втрутилися якісь надприродні сили. Компанія друзів на відпочинок в Мексиці вирішили розважитися цією забавою. Але тепер гра буде їх переслідувати все життя. Якщо хтось із них збреше або відмовиться виконувати дію - то негайно помре. Щоб вижити, доведеться багато перетерпіти ... Буде дуже багато смертей.



Сайт: https://multiplex.ua/ua/cinema/rivne/era


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також