Що потрібно знати перед купівлею авіаквитків онлайн

277 0

Ми у соцмережах:

Що потрібно знати перед купівлею авіаквитків онлайн

Якщо ви не затятий мандрівник, у якого в закордонному паспорті закінчується місце для віз, то купівля авіаквитків може перетворитися на справжній квест. Звісно, можна забронювати місця на рейс на першому-ліпшому сайті-агрегаторі квитків, але в такому випадку ви ризикуєте суттєво переплатити.

Ринок авіаперевезень може здатися досить дивним: не завжди зрозуміло, чому сьогодні можна долетіти з Будапешта до Рима за 30 євро, а наступного дня — за 150. Досвідчені мандрівники часто користуються такими системами пошуку лоукостерів, як lowcost.club. Там можна знайти перельоти від 1000 грн. Якщо ж хочете заощадити ще більше і не зіткнутися з неприємними несподіванками, читайте інші поради, які будуть корисні кожному авіапасажиру. 

5 порад, від досвідчених мандрівників

Ви відкрили Google і готові забронювати рейс у довгоочікувану відпустку. Що робити далі:

  1. Бронюйте безпосередньо в авіакомпаній. Якщо раптом захочете поміняти квиток або повернути кошти, це буде простіше зробити на сайті KLM, ніж на умовному Kayak.

  1. Обов'язково вивчіть обмеження та вимоги до подорожей. Наприклад, різні авіакомпанії мають різні вимоги щодо того, що можна проносити в ручній поклажі. Також кількість багажу, яку ви можете взяти з собою, залежить від класу квитка. Ну і, звісно, завжди звертайте увагу на візові обмеження.

  1. Намагайтеся шукати гнучкі варіанти бронювання, які дають змогу вносити зміни з мінімальними зборами або без них. Оскільки квитки зазвичай бронюються за кілька тижнів або навіть місяців до дати, така опція буде корисна в разі виникнення непередбачених обставин.

  1. Будьте обережними з квитками базового економ-класу (basic economy tickets). Вони можуть бути дешевшими, ніж звичайний економ, але часто мають значні обмеження.

  1. Будьте уважні, коли йдеться про додаткові послуги. Авіакомпанії усе частіше стягують плату за такі речі, як вибір місця або харчування. Такі додаткові витрати значно впливають на вартість перельоту. Це ж стосується і страховки, яка може бути не потрібна.

Висновки

Бронювання квитків — це не вища математика, але потребує певних навичок. Уважність і готовність вивчати інформацію про переліт захистять вас від неприємних сюрпризів і навіть допоможуть заощадити. Подорожувати легко, головне — почати!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також