Що потрібно знати про вибір шпалер до спальні

347 0

Ми у соцмережах:

Шпалер в спальню

Спальня – оазис спокою, місце, де можна заспокоїтися, відпочити та забути про всі турботи. Безсумнівно, спальня – одна з найважливіших кімнат у будинку. Тому переконайтеся, що вона облаштована таким чином, щоб ви могли із задоволенням проводити в ній час, почуваючись комфортно і безпечно.

Шпалери для спальні

З роками недооцінені коркові шпалери для спальні, вітальні та інших кімнатах, які можна придбати в інтернет-магазині Холфомі, знову повернули собі популярність. Таке композиційне рішення обов'язково сподобається любителям швидких, недорогих та водночас ефектних перетворень інтер'єру. Малюнок на шпалерах повторюється нескінченно, тому цей настінний декор можна використовувати на всіх стінах в інтер'єрі або ви можете вирішити прикрасити лише частину кімнати.

Шпалери для спальні

Шпалери для тих, хто любить зміни

Великою перевагою шпалер є можливість частої зміни аранжування без особливих зусиль. Щоб повністю перетворити спальню, не потрібний капітальний ремонт. Все, що вам потрібно зробити, це доповнити правильно підібрані шпалери відповідними аксесуарами – декоративними подушками, килимками або постільною білизною. Якщо ви любите часті зміни, вибирайте шпалери, що самоклеяться. Ви можете легко наклеїти шпалери на стіну і зняти їх, не пошкодивши основу.

Будь-який стиль шпалер для спальні

Шпалери до спальні - завжди відмінне композиційне рішення. Завдяки широкому вибору малюнків, ви легко зможете підібрати шпалери до того стилю, в якому хочете прикрасити свою спальню. Для кожної композиції ви можете вибрати відповідний візерунок, колір і навіть інтенсивність і частоту візерунка.

Шпалери для спальні – на одну чи всі стіни?

Шпалери для спальні дають вам повну свободу у виборі інтенсивності ефекту, якого ви бажаєте досягти. Якщо ви плануєте лише злегка урізноманітнити зовнішній вигляд кімнати, обклейте шпалерами лише одну стіну (наприклад, прямо за ліжком) або її фрагмент – у цьому випадку покрийте решту стін фарбою приглушеного кольору. Якщо ви не впевнені, який відтінок фарби буде найкращим рішенням, вибирайте перевірений білий колір, який завжди чудово виглядає у приміщенні. Вибілений сірий та екрю також будуть гарною ідеєю. Якщо ви хочете кардинального перетворення інтер'єру, візерунчасті шпалери успішно можна використовувати на всіх стінах. Однак не забудьте збалансувати такий сміливий ефект гладкими аксесуарами у приглушеній палітрі кольорів.

Шпалери для спальні


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також