Що повинен знати майбутній орендар авто перед замовленням послуг прокату

704 0

Ми у соцмережах:

Що повинен знати майбутній орендар авто перед замовленням послуг прокату

Оренда автомобіля - зручна послуга, завдяки якій можна отримати індивідуальний транспортний засіб на деякий час, купуючи власний ТЗ. Машини на прокат беруть для різних цілей: на урочистості, для ділових поїздок або сімейних подорожей, в якості заміни, поки своя «ластівка» на ремонті.

Оренда автомобіля - зручна послуга, завдяки якій можна отримати індивідуальний транспортний засіб на деякий час, купуючи власний ТЗ. Машини на прокат беруть для різних цілей: на урочистості, для ділових поїздок або сімейних подорожей, в якості заміни, поки своя «ластівка» на ремонті. У деяких випадках замовляють послугу для порівняння ходових характеристик конкретної моделі перед придбанням ТЗ.

Незалежно від приводу звернення до компанії що надає послуги з прокату, є деякі нюанси і правила, про які потрібно знати орендарю. Розповімо, що слід враховувати, щоб уникнути неприємних ситуацій і проблем.

Основні правила

Вирішили взяти машину в оренду? В першу чергу виберіть надійну прокатну компанію. Найпростіший спосіб зробити це ввести в інтернеті запит «аренда авто» і в результатах пошуку радимо звернути увагу на SibAvto - це фірма з хорошим автопарком і прозорими умовами надання послуг. Скільки коштують їх послуги можна подивитися на офіційному сайті компанії. Замовляйте машину на будь-який термін, послуга доступна для всіх водіїв від 22 років зі стажем водіння від 2 р.

Визначившись з сервісом прокату і моделлю транспортного засобу, радимо ознайомитися з положеннями, які прописані в договорі оренди. Ціна послуги залежить від тривалості прокату, що відображено в документі і прайсі компанії.

Важливо: повернути машину потрібно точно в строк. Спізнюватися на зустріч неприпустимо, адже доведеться оплатити оренду ще за 1 день. Ще один важливий нюанс - здавати ТЗ потрібно з паливом в тому обсязі, який вказаний в договорі. При замовленні послуги не забувайте перевіряти, заправлена машина чи ні. Орендар повинен повертати автомобіль в повній комплектації: з цілої запаскою, вогнегасником, аптечкою. Відсутність цих елементів вважається порушенням ПДР і карається штрафом. Додаткові опції (дитяче крісло, GPS) зазвичай не входять у вартість прокату, за них доведеться доплатити окремо.

На що звертати увагу при оформленні договору

Кожне авто має бути укомплектовано згідно з правилами дорожнього руху. Переконайтеся, що все добре! Другий аспект - пошкодження. Якщо виявляються якісь дефекти при складанні договору, обов'язково їх прописують в документі, в інакшому випадку за них доведеться заплатити. Третій момент - спецпропозиції. Наприклад, в SibAvto на тривалу оренду встановлені дуже вигідні ціни. Скористайтеся цією пропозицією, відразу вказуйте в договорі весь період прокату.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також