Що таке ADA і хто створив цю криптовалюту

2540 0

Ми у соцмережах:

Що таке ADA і хто створив цю криптовалюту

Cardano (ADA): що це таке, ціна, котирування та де купити. Cardano — блокчейн-проект із відкритим вихідним кодом для підтримки фінансових програм. Науковий підхід до розробки блокчейну, який будується командою інженерів та вчених.

Cardano (ADA): що це таке, ціна, котирування та де купити

Світ криптовалют дедалі більше розширюється. Давайте поговоримо про криптовалюту Cardano (ADA), яка останні кілька місяців була в новинах через свою збільшену капіталізацію, конкуруючи з Bitcoin, Ethereum і Tether.

Cardano - це блокчейн-проект з відкритим вихідним кодом, розроблений для підтримки фінансових програм, що використовуються підприємствами, споживачами та урядами по всьому світу. Він може використовуватися для надсилання та отримання цифрових грошей, забезпечуючи швидкі та прямі перекази.

Проект відрізняється багаторівневою розробкою, яка дозволяє команді кодерів та інженерів легко підтримувати та оновлювати блокчейн за допомогою безшовних форків.

Cardano - єдиний проект, який використовує науковий підхід до розробки свого блокчейна, який будується командою досвідчених інженерів та вчених. Основна мета блокчейна — надати масштабовану, безпечну та надійну технологію для запуску фінансових програм, які мільйони споживачів зможуть використати щодня.

Довгострокове бачення блокчейну та його криптовалют поєднує завдання та вимоги як користувачів, так і регулюючих органів, надаючи їм можливість безперешкодної участі та взаємодії.

Це може забезпечити доступність фінансових послуг для мільйонів користувачів по всьому світу, які в даний час не мають доступу до них з різних причин. З одного боку, базова мережа забезпечить ефективність регулювання; з іншого, токен ADA гарантує швидкий та зручний переклад. Так що є сенс купити токени на

https://changelly.com/ru/buy/ada вже зараз.

Ціна, лістинг та де купити Cardano (ADA)

Cardano торгується під токеном ADA. Станом на 31 грудня 2020 токен ADA торгувався за ціною близько $0,175049. Однак 16 березня цього року він досяг $1,377406.

Враховуючи зростання популярності Cardano, він став відправною точкою для багатьох інвесторів у Європі, і якщо ви зацікавлені в торгівлі цим токеном, ви можете купити Cardano (ADA) на Binance або Coinbase.

 

Висновок

У висновку перерахуємо деякі переваги та недоліки Cardano (ADA).

Переваги:

♦ Проект не має наміру спекулювати на криптовалютах, а займається розвитком технології блокчейн.

♦ Він вирішує ряд проблем популярних блокчейн-платформ, таких як Ethereum і Bitcoin, реалізуючи тип майнінгу, що не вимагає великої кількості енергії.

♦ Він спирається на академічні та технологічні дослідження, тому навколо проекту склалася сильна та авторитетна спільнота.

Недоліки:

♦ На момент написання цієї статті технологія все ще знаходиться на ранній стадії і не призначена для цільового використання. Чи зможе вона виконати свої обіцянки, поки що невідомо.

Технологія блокчейн Cardano повільними, але впевненими кроками розвивається від валюти до справжньої цифрової платформи, яку можна використовувати для створення розподілених та масштабованих програм. Його розробники працюють над "міжланцюжковою сумісністю", щоб різними монетами можна було торгувати поза біржами, що стягують високі комісії. Нарешті, менш як за рік Cardano стала сьомою за величиною криптовалютою за ринковою вартістю. Це вказує на перспективне майбутнє.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також