Що у нас є? Спідвей і «BREVIS»!

1395 0

Ми у соцмережах:

Що у нас є? Спідвей і «BREVIS»!

Під мелодію із «Зоряних війн» йшов у вівторок Володимир Хомко із букетом квітів на сцену «Текстильника», щоб привітати симфонічний оркестр «BREVIS» із 15-річчям. Вийшло дуже влучно. Втім, як і сам лаконічний виступ голови, який вважає, що про Рівне за його межами відомо, що в місті є спідвей і «BREVIS». У відповідь Геннадій Фіськов, керівник та диригент оркестру, запевнив, що де б вони не гастролювали, завжди підкреслюють — вони з Рівного.

Три години тривав концерт. У концертну програму, приурочену 15-річчю, «BREVIS» включив частину своїх найкращих номерів та нових програм. Поміж них і проекти «Рок-легенди Ukraine» та «Музика проти війни». А зал того вечора був повний глядачів — щоправда, щонайменше третина прийшли за запрошеннями. У залі особливо було помітно багатьох депутатів міської ради та управлінців. Квитки ж коштували від 100 до 300 гривень. Глядачі щедро плескали в долоні після кожного виступу, кричали «браво!», дарували квіти.

Для тих, хто не в темі: «BREVIS» — це симфонічний оркестр, що поєднує класику, фолк, рок і авангардову музику. 15 років тому в західній Україні це був перший такий оркестр. Тепер у «BREVIS» — понад 400 гастрольних поїздок, як в Україні, так і у Європі. У репертуарі — хіти легендарних рок-гуртів та виконавців Nazareth, Scorpions, Deep Purple, Metallica, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, Bon Jovi, Europa, Michael Jackson, Robbie Williams у новому аранжуванні. Багато уваги приділяється світловим та сценічним ефектам. А ще — аранжування на пісні рівненських гуртів Farinhate, Mangust, Мерва, ОТ Vinta, Чорні Черешні, М’яч Дредбол та луцьких гуртів Фіолет, Ріплей.

Наступний концерт «BREVISу» відбудеться 25 грудня там же, у міському Палаці культури. Геннадій Фіськов особисто запросив присутніх на передноворічний концерт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також