Що відомо про новий житловий комплекс О2 RESIDENCE

519 0

Ми у соцмережах:

Що відомо про новий житловий комплекс О2 RESIDENCE

В оточенні соснового лісу незабаром з'явиться новий екорайон O2 RESIDENCE. Проєкт створено для поціновувачів здорового способу життя. У резидентів буде можливість насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі, зустрічати світанки на власній терасі, вирощувати екологічно чисті продукти в сучасних теплицях.

Знайомство з проєктом

Реалізацією проєкту O2 RESIDENCE займається компанія SAGA Development. На будівництво об'єкта є вся необхідна документація, ознайомитися з якою можна на офіційному сайті. Також є можливість переглянути аерообліт ЖК О2 РЕЗИДЕНС. Новий комплекс розташований у сосновому лісі, безпосередньо поруч з озером. За 20 хвилин на автомобілі знаходиться міжнародний аеропорт «Бориспіль». До центру Києва — 20 км.

Житловий комплекс буде складатися з дванадцяти 7-поверхових будинків. Клас нерухомості — «комфорт». На перших поверхах заплановано об'єкти комерційного призначення. Відкриються кав'ярні, ресторани, медичний центр, аптека, студія краси, SPA. Діти зможуть відвідувати сучасний освітній комплекс, до елементів якого відносяться центр розвитку, дитячий садок і школа. На території буде облаштовано локації для активного дозвілля, занять спортом і релаксу.

Резиденти зможуть самостійно вирощувати овочі, ягоди й зелень. На території комплексу буде обладнано екоферму, що складатиметься з системи сучасних теплиць. Працюватиме агроном, з яким можна проконсультуватися щодо того, що та як краще вирощувати. За потреби фахівцю можна буде делегувати догляд за ділянкою.

Квартири в ЖК О2 RESIDENCE, виставлені на продаж

Ергономічні планувальні рішення, високі стелі та панорамні вікна, що забезпечують оптимальний рівень інсоляції — ключові особливості нерухомості. Продаються:

  • • Однокімнатні квартири — від 35,9 кв. м до 39,08 кв. м. Чудовий варіант для одного мешканця та childfree-подружжя. Є можливість придбати студію або варіант з ізольованою спальнею.

  • • Двокімнатні квартири — від 69,72 кв. м до 72,17 кв. м. Нерухомість для молодят, які виховують дитину. Тут також буде комфортно фрілансерам, бізнесменам та всім, для кого важлива наявність власного кабінету.

  • • Трикімнатні квартири — від 70,08 кв. м до 103,08 кв. м. Оптимальне рішення для сім'ї з кількома дітьми. Можна облаштувати спальню для батьків, дитячу і гостьову кімнату.

  • • Чотирикімнатні квартири — від 104,82 кв. м до 137,66 кв. м. Ідеальна нерухомість для великої родини. Є можливість організувати кілька спалень, офіс з бібліотекою, вітальню з домашнім кінотеатром, кухню з мінібаром.

Щоб дізнатися умови купівлі квартир в О2 RESIDENCE, звертайтеся до відділу продажів. Контакти є на офіційному сайті проєкту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також