Що збудує Свистун під мостом біля ринку Дикого?

9193 0

Ми у соцмережах:

Що збудує Свистун під мостом біля ринку Дикого?

Павільйони біля ринку Дикого, в яких роками торгували дешевим взуттям та одягом, знесли. У цьому місці, що поряд з мостом на Соборній, залишився лише фундамент. Що збудує натомість підприємець Свистун, який орендує цю землю?

Олена Нездюр, директорка ПП «Торговий центр Д», більш відомого як ринок Дикого:

— Ми не маємо відношення до демонтажу, який там проводять. В мене особисто виникають запитання, хто дозволив будівництво в такій близькості від шляхопроводу, чи це законно. Збираюся задати це запитання рівненським депутатам і безпосередньо голові тимчасової комісії з хаотичної забудови Віктору Шакирзяну.

В управлінні земельних відносин міста повідомили «РВ», що ділянка за адресою: Театральна, 1-Д, площею 0,0203 гектара, належить місту і до 2034 року перебуває в оренді підприємця Ігоря Свистуна. Саме того, який є співвласником ПП «Моріон». Будівля, яка стояла на цій ділянці і була знесена, належить йому.

Ігор Свистун, підприємець:

— Свого часу, коли будували пам’ятник Марії Несвицькій в центрі міста, підприємцям, які торгували там, запропонували переїхати в цей наш торговий павільйон. Проте з часом приміщення застаріло і потребувало реконструкції. Ми змушені були знести його до фундаменту. Зараз укріплюємо тут фундамент і проводитимемо реконструкцію згідно з межами того приміщення, яке було. Воно буде не вищим, ніж півтора поверхи. Усі дозвільні документи на проведення робіт з реконструкції ми маємо. Там буде сучасний торговий павільйон.

Микола Дядюсь, начальник управління ДАБК міста:

— Реконструкція проходить в тих межах, які були до цього. Термін робіт не регламентовано. Ми будемо уважно стежити за тим, щоб не було порушено державні будівельні норми.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також