Щоб не вводити людей в оману, радять скоригувати на Рівненщині інтерактивні карти захисних споруд

494 0

Ми у соцмережах:

Щоб не вводити людей в оману, радять скоригувати на Рівненщині інтерактивні карти захисних споруд

Головне управління ДСНС України в Рівненській області спільно з представниками силових структур перевірили фонд захисних споруд на Рівненщині.

Про це повідомив заступник керівника ГУ ДСНС України в Рівненській області Олександр Мохрик на засіданні Ради громад при голові Рівненської обласної ради.

 

За результатами оперативних оглядів, у Рівненській області налічується 2150 захисних споруд. Водночас, 404 укриття визнано непридатними до використання. Йдеться про їх незадовільний технічний та санітарний стан.

Олександр Мохрик наголосив керівникам територіальних громад, що під час військового стану всі захисні споруди мають бути готові до призначення.

- Під час перевірки ми також виявили 72 захисні споруди, до яких не було доступу. Голови територіальних громад повинні контролювати всі укриття. Має бути розроблений алгоритм, як забезпечити безперешкодний доступ до споруд, а також необхідно покращити систему сповіщення про ракетну загрозу, - наголосив заступник керівника ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Рівненська обласна рада повідомила: головам територіальних громад було рекомендовано скоригувати інтерактивні карти та виключити з них неготові укриття, щоб не вводити людей в оману. Олександр Мохрик наголосив, що служба ДСНС в Рівненській області й надалі контролюватиме фонд захисних споруд.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також