Щоб обікрасти крамницю, хлопці проломили дах

1140 0

Ми у соцмережах:

Щоб обікрасти крамницю, хлопці проломили дах

До поліції близько четвертої ночі дев’ятого серпня надійшло повідомлення від 41-річного приватного підприємця про те, що невідомі викрали харчі з його торгівельного кіоску.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники пошкодили дах крамниці, проникли всередину та викрали харчі слабоалкогольні та інші напої на загальну суму майже дві тисячі гривень.

Поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє неповнолітніх дубенчан, учні однієї з місцевих шкіл. Затримали їх по дорозі, коли ті пішки йшли до райцентру.

Під час  досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб та поєднаної з проникненням у приміщення,  вирішується питання про повідомлення обом підліткам про підозру. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Хлопці з цілком благополучних сімей. Утім, відносно одного з них, якому невдовзі виповниться 15 років, на розгляді в суді перебувають матеріали кримінального провадження за вчинені крадіжок на території Дубна.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також