Щоб вікна не заліплювали

2199 0

Ми у соцмережах:

Щоб вікна не заліплювали

Ще на початку квітня міськвиконком ухвалив рішення, що у найближчі три роки в Рівному не з’явиться жодної нової вуличної реклами. Доки не впорядкують ту, що є.

Після того, як заборона набрала чинності, кострубату рекламу по всьому місту мали лише різати і знімати. Однак виявилося, що мораторію ніхто не боїться. А нова реклама з’являється уже в інших формах. І для того, щоб з нею боротися, треба ще раз збирати виконком.

Віталій Герман, заступник міського голови:

— Через прогалини в законодавстві підприємці й надалі продовжують розміщувати зовнішню рекламу — запевняючи, що то не реклама в них, а вивіска така. Пройдіться і подивіться, що робиться на вулиці Соборній! Магазини «позаліплювали» рекламою вікна будинків і думають, що ми не розуміємо, що відбувається.

Тож ми почали розробляти нові положення розміщення вивісок в Рівному. Усі виконавчі органи його вже погодили, зараз документ перебуває в юридичному відділі. На початку червня будемо просити затвердити це положення виконавчий комітет міської ради. Як тільки затвердять, то почнемо наводити порядок — вимагатимемо зробити вивіску відповідно до єдиних стандартів.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також