Щоб знали! На Рівненщині судитимуть 56 російських депутатів

802 0

Ми у соцмережах:

Щоб знали! На Рівненщині судитимуть 56 російських депутатів

Рівненська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти стосовно 56 депутатів держдуми рф. Їм інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, що призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків.

- У лютому 2022 року вони проголосували за звернення до президента рф про визнання незалежності т.зв. ДНР і ЛНР та за проєкти федеральних законів про ратифікацію Договорів про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між рф і т.зв. ДНР та ЛНР, - пояснюють у Рівненській обласній прокуратурі.
 
Пізніше, в тому числі і на підставі результатів цих голосувань, російські війська почали широкомасштабний наступ на територію України.
 
У ході слідства на кожного фігуранта зібрано по кілька томів матеріалів, які підтверджують їх вину, - додають прокурори.
 
Коли суд ухвалить вирок, яким визнає російських депутатів винними – вони не зможуть покинути території росії, оскільки у будь-якій країні цивілізованого світу ці люди будуть затримані, а їх майно підлягатиме конфіскації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також