Щоденна шкода

1022 0

Ми у соцмережах:

Щоденна шкода

На думку лікарів, шкідливими звичками можна назвати не тільки вживання спиртних напоїв або ж куріння, але і деякі нібито безневинні щоденні звички.

Слухати музику в навушниках. Всі знають про негативний вплив шуму на нервову систему: він може стати причиною різноманітних змін в організмі, починаючи від погіршення когнітивних функцій мозку і закінчуючи безсонням. Щоб уникнути таких наслідків, варто по 15-20 хвилин на день проводити в повній релаксації: розслабити тіло, позбутися від напруги в м'язах і слухати тишу.

«Нога на ногу». Такий спосіб сидіння провокує розвиток різних захворювань, таких як тромбоз, варикоз, артроз.

Розігрівання їжі в контейнерах. При термічному впливі в їжу можуть потрапити частинки пластику або ж хімікатів. Їхнє потрапляння в організм може спровокувати зміну гормонального фону. Особливо небезпечне для чоловіків, оскільки впливає на якість сперми.

Частий душ. Як виявилося, прийняття душу щодня (не кажучи вже про ранковий і вечірній ритуал) здатне істотно ослабити імунну систему, роблячи людину більш схильною до інфекційних захворювань. Річ у тім, що поверхнево-активні компоненти, що входять до складу засобів гігієни, здатні порушити природний бар'єр захисту шкіри.

Провітрювання. Разом зі свіжим повітрям у квартиру проникають також вихлопні гази. Якщо хочете освіжити повітря, то робити це варто в той час, коли рух стихає.

Неправильне чищення зубів. Необхідно чистити зуби тільки через півгодини після прийому їжі, інакше високий ризик їх зіпсувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також