Перші випікають хліб, булки та пряники.

Другі спеціалізуються на ліпленні 60 видів напівфабрикатів. Ці підприємства виробляють понад 8 тонн різноманітних хлібобулочних виробів та понад 400 кг пельменів у день.
Віталій Коваль зазначив, що головне правило роботи підприємств – лише натуральні інгредієнти. Крім того, багато процесів виробництва виконуються не машинами, а руками працівників. Використовуються як стародавні традиції та рецептури, так і нові технології виробництва. Наприклад, хліб формують у спеціальних формах з лози, а випікають в сучасних пічках.

Керівник області додав, що з початку війни підприємства одразу розпочали допомагати військовим, волонтерам та переселенцям. Щотижня близько тисячі хлібин передають безплатно.
Він подякував соціально відповідальному бізнесу за допомогу. А ще закликав підтримувати рівненських виробників.






