Щотижня у Сарнах з`являється на світ понад двадцять немовлят

1334 0

Ми у соцмережах:

Щотижня у Сарнах з`являється на світ понад двадцять немовлят

Ситуація у Сарненській райлікарні стабільна та контрольована. Окрім ковідовської допомоги, там ефективно надають ургентну допомогу жителям району в "чистих" корпусах.

- Приємно, що в нас щотижня з'являється на світ більше двадцяти немовлят. Люди нам вірять, вірять в наш професіоналізм, бо ми призвані саме служити вам. Ситуації бувають різні, але ми гідно справляємося з різного роду викликами. Попереду багато реальних планів, і разом ми обов'язково втілимо їх в життя. Нам би швидше подолати цю недугу. І ми її обов'язково здолаємо. Дякую своїм колегам за важкий труд. Дякую Вам усім за підтримку і розуміння. З Божою ласкою до перемоги, - зазначив у своєму фейсбук-повідомленні головний лікар Сарненської райлікарні Василь Іванюк.

Головлікар повідомив і тривожну статистику станом на вечір 11 червня : Реанімація, шість хворих, стан в усіх важкий, всі киснезалежні. На ШВЛ не перебуває ніхто. Інфекція, сімнадцять хворих, чотири киснезалежні, стан здоров'я їх важкий, у всіх інших стан середнього ст важкості. Було виписано п'ять пацієнтів з одужанням. Натомість трьох - переведено з обсервації та одного з реанімації. Обсервація, тридцять вісім пневмоній, двадцять п'ять з високими температурами. Виписано було п'ять пацієнтів та трьох переведено в інфекцію. За добу поступило одинадцять хворих з пневмоніями. Це жителі м. Сарни, с. Стрільськ (2), с. Чабель (3), с. Люхча, с. Селище, с. Олексіївка, с. Ремчиці та с. Іванівка. Також є п'ять підтверджених по ПЛР хворих, жителі м. Сарни (2), с. Довге, с. Ясногірка та с. Велихів Володимирецького району. Було відправлено шістдесят два матеріали на ПЛР обстеження. Надалі проводять обстеження колег методом ІФА, у двох було виявлено антитіла, це свідчить, що вони перехворіли безсимптомно. Ситуація у нас стабільна, контрольована. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також