Шеф-кухар кількох найкращих ресторанів Рівного тепер у ЗСУ годує військовиків бограчем із п’ятьма видами м’яса (ВІДЕО)

4769 0

Ми у соцмережах:

Шеф-кухар кількох найкращих ресторанів Рівного тепер у ЗСУ годує військовиків бограчем із п’ятьма видами м’яса (ВІДЕО)

Назарій Антончук - солдат за військовим званням та шеф-кухар — за покликанням. Він - переможець Всеукраїнського чемпіонату з кулінарного мистецтва й сервісу Battle Chefs 3.0 2018 року, шеф-кухар кількох найкращих ресторанів Рівного та Києва, а ще шеф-де-парті ресторану у столиці Держави Катар, що на Середньому Сході.

Не хлібом єдиним живе людина, а військовослужбовці Збройних Сил України — ще й бограчем із п’ятьма видами м’яса, свининою з ананасом, лазаньєю та запіканкою з абрикосами. Отримуючи відгуки під час приймання їжі в одному з військових підрозділів Збройних Сил України, що на Рівненщині, Назарій щодня експериментує — додаючи до меню нотки французьких, італійських та азіатських страв. А ще проводить навчання для військових кухарів у стаціонарних умовах та на польовій базі,  повідомляє АрміяInform.

Про те, чим живе військова їдальня, як харчування впливає на боєздатність підрозділів та чи правда, що найвищою нагородою для команди кухарів є подяки й усмішки українських захисників, дізнавались спеціальні кореспонденти АрміяInform у кулінара, який упродовж кількох місяців широкомасштабного вторгнення Росії в Україну допомагав нашим Збройним Силам як волонтер. А місяць тому склав присягу на вірність Українському народові, аби очолити колектив військових кухарів та зробити ще більший вклад у майбутню перемогу своєї держави.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також