Шемосюк «не дограв»

1835 0

Ми у соцмережах:

Шемосюк «не дограв»

Фінальна сирена матчу «Пульсар» — «Будівельник» зафіксувала на табло 18-очкову перевагу гостей. Проте навряд чи можна сказати, що цей рахунок по грі. На майданчику були загалом дві рівні команди, якщо «Будівельник» і заслуговував на перемогу, то з різницею значно меншою. Переломними у зустрічі було два моменти. Перший — це безпосередньо стартові хвилини, які «Пульсар» провалив з міні-футбольним рахунком — 1:12.

«Пульсар» (Рівне) — «Будівельник» (Київ)
62:80 (14:20, 15:15, 12:24, 21:21)
«Пульсар»: Кузьмінець (3), Костко (7), Ковалевський (6), Кіба (18), Шелуха (0), Дубнюк (7+15 підборів), Скиданов (12), Шемосюк (3), Колот (6), Лебідь (0).
«Будівельник»: Степанов (2), Кобзистий (18), Неруш (6), Сухотін (17), Стефанішин (2), Дорошенко (0), М.Балашов (22), Агапов (5), Кравець (3), Малиш (3), Демчук (2).

Фінальна сирена матчу «Пульсар» — «Будівельник» зафіксувала на табло 18-очкову перевагу гостей. Проте навряд чи можна сказати, що цей рахунок по грі. На майданчику були загалом дві рівні команди, якщо «Будівельник» і заслуговував на перемогу, то з різницею значно меншою. Переломними у зустрічі було два моменти. Перший — це безпосередньо стартові хвилини, які «Пульсар» провалив з міні-футбольним рахунком — 1:12. Далі гра вирівнялася, і рівнянам вдалося на відстань одного очка наблизитися до суперника. На велику перерву рівняни пішли, маючи «мінус» шість, проте усі в спорткомплексі не сумнівалися, що по перерві все ж вдасться дотиснути доволі посередніх киян. Але на початку третьої чверті трапився другий ключовий момент, від якого «Пульсар» так і не оговтався. Головний арбітр матчу Борис Шульга зафіксував порушення з боку Анатолія Колота. Було воно чи ні — не берусь стверджувати, у подібних епізодах судді коли свистять, а коли ні. Рішення арбітра викликало сумніви у головного тренера рівнян Сергія Шемосюка, і він кинув у бік Шульги щось на кшталт: «Що там було?». За роки виступів «Пульсара» бувала у Сергія Степановича реакція на суддівські свистки куди жорсткіша та емоційніша. Проте арбітр, судячи з усього, вирішив проявити принциповість і дав нашому тренеру технічний фол. Цей момент, безумовно, негативно вплинув на «пульсарівців», у їхніх діях з’явилася якась нервозність, вони більш боляче почали сприймати суддівські рішення. За кілька хвилин відбувся ще один спірний епізод, коли м’яч у кошик «Пульсара» не потрапив, проте судді зарахували «Будівельнику» два очки. Сергій Шемосюк знову не погодився, і знову отримав «технар». Другий же технічний фол означав для нашого тренера вилучення з залу. «Пульсар» був «добитий», кінцівка третьої та уся четверта чверть під керівництвом Михайла Переверзія перетворились у формальність. По завершенні гри Сергій Шемосюк пояснив подібне ставлення арбітрів до «Пульсара» просто — нашу команду не хочуть бачити у шістці найкращих. Разом з тим, п.Шемосюк погодився, що лідери нашої команди виглядали у грі з «Будівельником» не кращим чином. Зокрема В’ячеслав Ковалевський так і не залікував травму, отриману в Сумах, а Андрій Костко грав після застуди. На думку тренера, ніяк не вийде на рівень минулого сезону Анатолій Дубнюк. Разом з тим наставник задоволений, що нарешті розігрався Сергій Кіба, який забив «Будівельнику» 18 очок. Завершуватиме перше коло «Пульсар» в Одесі. Команда там, порівняно з минулими роками, зараз не така вже й непереможна, а тому надія є.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також