Шестеро захисників з Рівненщини пішли на небо

20985 0

Ми у соцмережах:

Шестеро захисників з Рівненщини пішли на небо

У Рівненському районі провели в останню дорогу Андрія Токарчука з Рівненської громади, Олександра Філіпова – з Городоцької, Василя Мельничука – з Бугринської, Володимира Ничипорука - з Здолбунівської. У Вараському районі віддали останню шану Олександру Слюсарчуку з Вараської громади та Миколі Анчуку – з Каноницької.

Більше інформації про полеглих воїнів зібрали у Рівненській ОВА.
 
Андрій Токарчук народився 14 жовтня 1974 року у місті Рівне. Навчався у школі № 21, потому закінчив юридичний факультет ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» та економічний факультет Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Строкову службу проходив у прикордонних військах у Криму, пізніше служив у поліції: у відділі боротьби з економічною злочинністю, карному розшуку. На пенсію пішов у званні майор. Певний час працював на деревообробному підприємстві у Польщі. З початку повномасштабного вторгнення повернувся до України та вступив до лав ЗСУ. 22 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку військовий отримав важке поранення, а 31 травня життя молодшого сержанта обірвалося.
 
Олександр Філіпов народився у 1994 році, мешкав у селі Карпилівка Городоцької громади. На захист Батьківщини став у березні 2023 року. Загинув Герой 1 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.
 
Василь Мельничук народився 18 червня 1991 року. Проживав у селі Олексіївка Бугринської громади. У цивільному житті Василь працював вчителем історії Посягвівського ліцею. Загинув захисник 1 червня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Донеччині. У загиблого залишилися батьки, дружина та двоє синів.
 
Володимир Ничипорук народився 12 березня 1973 року у селі Богдашів. У Здолбунові закінчив ЗОШ №6, вступив до місцевого ПТУ №2, де здобув професію ремонтника-оглядача вагонів. Працював у підрозділі Укрзалізниці. Мешкав у селі Глинськ. Захищати країну пішов добровольцем одразу після початку повномасштабного вторгнення. Служив на посаді старшого оператора взводу протитанкових керованих ракет, мав звання молодшого сержанта. За час служби отримав низку грамот та нагород. 18 березня 2024 року захисник загинув під час виконання бойового завдання у  Донецькій області.  
 
Олександр Слюсарчук народився у Вараші. Навчався у місцевому ліцеї №4. У Нововолинському електромеханічному коледжі здобув спеціальність електрика. У мирному житті працював електромонтером на Рівненській АЕС. 24 серпня 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ. Служив у ДШВ 25-тої ОПДБр у званні солдат. Загинув 31 травня під час виконання бойового завдання у Донецькій області.  Йому назавжди 38 років… Без батька залишилася 13-річна донька. Поховали захисника у селі Новосілки Камінь-Каширського району на Волині, де проживають батьки.
 
Микола Анчук народився у 1986 році, проживав у селі Каноничі. У ЗСУ служив на посаді сапера 1-го інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу в/ч А7073, мав звання солдат. Помер захисник 3 червня 2024 року вдома, перебуваючи на реабілітації після бойового поранення. Поховали військового на кладовищі в рідному селі.
 
Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна та світла пам’ять захисникам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також