Шеврони УНСО з Гранітного зірвав ще Музичко

1812 0

Ми у соцмережах:

Шеврони УНСО з Гранітного зірвав ще Музичко

У інтерв’ю одному з інтернет-видань Рівного, Ярослав Гранітний зазначив, що «не підтримує сміттєву люстрацію», яку розпочали УНСОвці по відношенню до комуністів та регіоналів (зокрема, до Олександра Данильчука). Цією заявою він засвідчує свою прихильність до минулої влади та підтримку політики партії регіонів і зрадників України.

Якщо ж сьогоднішня сесія облради пройде спокійно, то лише для того, щоб депутати нарешті зібралися та проголосували за важливі питання з максимальною ефективністю для області, а не тому, що так сказав Гранітний. УКРАЇНСЬКА НАРОДНА САМООБОРОНА РІВНЕНЩИНИ ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЄ:

Після загибелі Олександра Музичка (Сашко Білий) Рівненську обласну організацію УНСО очолив Андрій Мітюхін. Також, він є головою міської організації УНСО. Олександр Пантюхов є заступником міської організації УНСО. Українська націоналістична самооборона, яку очолює Гранітний, не має жодного відношення до УНСО і ії представників в нашій області. Гранітний перекручує факти, використовуючи абревіатуру і символіку УНСО. Ярослав Петрушин (Гранітний) ніколи не був командиром УНСО на Рівненщині і таким не є. Так само, він не є членом організації УНСО (Українська народна самооборона) ще з березня, коли його вигнав Сашко Білий, зірвавши з нього шеврони УНСО. Всі його заяви вважаємо чорним піаром та початком передвиборчої кампанії. Українська народна самооборона (УНСО) заснована ще в 1991 році.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також