Шинкаренко продала картину добровольця

1315 0

Ми у соцмережах:

Шинкаренко продала картину добровольця

Відома волонтерка Вікторія Шинкаренко закликає усіх бажаючих долучитись та купити картини, написані бійцями АТО, які нині проходять реабілітацію у Клеванському госпіталі ветеранів війни після поранень

У холі Рівненської обласної ради діяла виставка картин ветеранів АТО, яку організували напередодні сесії обласної ради «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини» і «Допомога армії Рівне». Але депутати обласної ради не придбали жодної картини. Така їхня байдужість образила військовиків.

- Женя! Він з ПС. Доброволець. Малює картини лівою рукою, оскільки права сторона повністю не працює.
Я не хочу писати про поранення в голову і про його наслідки...бо це важко його рідним та і взагалі. Ці картини саме Жені. Намальовані лівою рукою. Купіть, будь ласка, підтримайте хлопця! -закликає Вікторія Шинкаренко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Допомогти фінансово можна на картку : 5168 7573 1162 1199 Вікторія Шинкаренко. Волонтерка вже продала одну з робіт Жені і завезла гроші, він так зніяковів і зрадів! Давайте подаруємо трохи радості хлопцю! Картини продають по 1500 грн.  По питаннях пересилки картин, пишіть Вікторії. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також