Шістьох постраждалих внаслідок обстрілу аеропорту в Рівненській області рятують у Львові

3018 0

Ми у соцмережах:

Орест Чемерис

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Військовий госпіталь у Львові є основним закладом, до якого госпіталізують пацієнтів, які отримали ушкодження внаслідок бойових дій, військових, з західних областей України, повідомляє Depo.Львів

- Лише за умови якщо відстань, яку потрібно подолати, може становити загрозу пацієнту, такий пацієнт госпіталізується до найближчого закладу. Там йому надається вся необхідна допомога, і в разі стабілізації - переводиться в госпіталь, - повідомив директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

За його словами, четверо з госпіталізованих постраждали вчора під час обстрілів Кам'янки-Бузької, Бродів, Нового Калинова на Львівщині. Семеро – з Рівненської області (шість постраждали внаслідок обстрілу аеропорту в Рівненській області, один постраждав внаслідок ДТП з військовими). Центр є єдиний на західний регіон. Тому за територіальним принципом всіх направили сюди.

У 10 військових точкові осколкові поранення. один - має комбіновану травму (поранення спровоковані кількома чинниками). Він з Рівненської області. Його стан важкий, але стабільний.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також