Шість винагород отримали спортсмени та тренери «Інваспорту»

1306 0

Ми у соцмережах:

Шість винагород отримали спортсмени та тренери «Інваспорту»

Спортсмени Рівненщини отримали фінансову винагороду за високі результати, які вони продемонстрували під час європейських змагань.

У Рівненському регіональному центрі «Інваспорт» грошові сертифікати вручив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Одноразову фінансову підтримку в розмірі 20 прожиткових мінімумів (35 240 грн.) одержала Любов Семенюк, яка зайняла І місце на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями ОРА.

Пауерліфтер-юніор Василь Рожко за здобуте на цих же змаганнях золото отримав винагороду у розмірі 5 прожиткових мінімумів (8 810 грн.).

Бронзовий призер чемпіонату Європи з параканое серед спортсменів з ураженнями ОРА Микола Синюк став власником сертифікату на 10 прожиткових мінімумів (17 620 грн.).

Тренери, які готували спортсменів до змагань, а це Андрій Демчук, Леонід Камлочук та Вадим Полюхович, теж одержали грошову підтримку від обласної влади.

Керівник області побував сьогодні також і на тренуванні спортсменів. Разом з директором «Інваспорту» обговорили нагальні потреби, такі як оновлення тренажерного обладнання та придбання машини для закладу. За словами Олексія Муляренка, питання тренажерного комплексу на часі, тому він клопотатиме про виділення коштів на придбання кращого спортивного інвентаря. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також