Шістьох чоловіків, які обкрадали магазини, зі слідчого ізолятора не випустять

1567 0

Ми у соцмережах:

Шістьох чоловіків, які обкрадали магазини, зі слідчого ізолятора не випустять

Шестеро чоловіків, які вже раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, обікрали на Рівненщині кілька магазинів. Нині вони перебувають у слідчому ізоляторі, бо за фактами крадіжок та хуліганства ще триває досудове розслідування, але сидіти там не хочуть.

Учасників злочинної групи, серед яких є чоловік, що відбув покарання за умисне вбивство,  підозрюють тепер в тому, що вони торік приїхали автомобілем в смт Мізоч Здолбунівського району. Зламавши замки, проникли у магазин «Подаруночок» та викрали звідти ювелірні вироби із срібла та золота на майже 20 0000 гривень.

Крім того, згодом підозрювані обікрали магазин «Продуктовий кошик», який знаходиться в с. Ситне Радивилівського району. Викрали звідти 1000 грн., двадцять блоків цигарок та масляний обігрівач, спричинивши шкоду на суму близько 5000 гривень.

Згодом безпідставно побили кількох людей на вулиці Степана Бандери у Рівному. 

Рівненський міськсуд ще торік обрав підозрюваним запобіжний захід - тримання під вартою. А 20 березня цього року суд задовольнив клопотання слідчого та продовжив підозрюваним строк тримання під вартою. Захисник підозрюваних оскаржив ухвали місцевого суду. Він обрати їм запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою.

Прокурорка заперечувала проти задоволення апеляційних скарг захисника, покликаючись на ризики переховування підозрюваних від суду та продовження злочинної діяльності, оскільки учасники угрупування раніше є неодноразово судимими.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повідомила РВ, що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ рішення слідчого судді місцевого суду щодо продовження строку тримання під вартою підозрюваним до 25 квітня залишила без змін.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також