Шкідливі вітаміни

1176 0

Ми у соцмережах:

Шкідливі вітаміни

Науковці з Данії після проведених досліджень заявили, що штучно створені вітаміни здатні призвести до смертельних захворювань.

Виявилося, що багато людей купують ті препарати, які широко рекламують на телебаченні та в Інтернеті, проте не всі вони однаково корисні. Якщо люди не розбираються в компонентах, то велика ймовірність отримати захворювання, а наслідки можуть бути непередбачуваними, вважають фахівці.

Штучно створені вітаміни здатні накопичуватися в тканинах і тим самим отруювати організм людини. До того ж, якщо надто захопитися вживанням, наприклад, вітаміну С, то в шлунку може розвинутися виразка та інші захворювання шлунково-кишкового тракту.

Натуральні компоненти володіють природними білковими структурами, що дозволяє мікроелементам успішно засвоюватися організмом. Синтетичні ж компоненти, навпаки, цих властивостей не мають, проходячи фактично транзитом через організм, — вважають експерти.

Таким чином, слід звертати увагу на склад вітамінних комплексів і брати тільки ті, в яких містяться натуральні мікроелементи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також