Школярі малюють, щоб не потрапити під лід

2331 0

Ми у соцмережах:

Школярі малюють, щоб не потрапити під лід

Відновити конкурси малюнка серед школярів на тему «Безпечна поведінка на воді (льоду)» взялись працівники обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах. Востаннє подібні конкурси, за словами начальника відділу з профілактичної роботи з недопущення надзвичайних ситуацій на водних об’єктах Маргарити Борчуковської, проводили ще у 1991 році.

Школярі 1-7 класів «нафантазували» безліч різноманітних сюжетів на задану тему, але до участі в обласному конкурсі було допущено лише 50 робіт. У молодшій віковій категорії журі визнало кращими малюнки третьокласників ЗОШ № 5 м.Здолбунів Людмили Курбали (1 місце), Підгаєцької ЗОШ Млинівського району Ігора Кісіля (2 місце) та другокласниці Рівенського міського колегіуму Анастасії Гусаковської (3 місце). У старшій віковій категорії перше місце присудили Іллі Мартиненку (7 клас ЗОШ №22), друге — Тетяні Миронюк (6 клас Ступнівської ЗОШ Здолбунівського району), третє — Ярині Янчієвій (6 клас Підгаєцької ЗОШ Млинівського району).

Проводячи такі конкурси, рятувальники сподіваються не лише допомогти вчителям, які викладають курс «Охорона і безпека життя та здоров’я дітей», а й знизити кількість трагічних випадків на воді та льоду серед школярів. Адже за 9 місяців цього року на водоймах області загинуло 14 дітей і одна з причин цих трагедій — незнання правил поводження на воді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також