Школярки шкодують, що побили Надю

1945 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Поліція повідомила, що розслідує факт побиття 15-річної школярки у ЗОШ №9 Рівного. Досудове розслідування проводиться за фактом умисного легкого тілесного ушкодження слідчими Рівненського відділу поліції.

Працівники поліції  встановили, що під час уроку у дев’ятому класі одна із учениць словесно образила іншу, яка до того ж має певні розлади здоров’я. У відповідь Маша отримала ляпас від Надії. Суперечку дівчат одразу залагодила вчителька. Однак 15-річна школярка Маша вирішила поквитатися зі своєю кривдницею, залучивши до цього свою 17-річну подругу.

Наступного дня після інциденту, коли однокласниці прийшли за школу, до них підійшла й 17-річна дівчина. Вона штовхнула 15-річну школярку Надію, а коли та впала – взялася бити її ногами по всьому тілу. Мама дівчинки написала після цьоо заяву у поліцію. 

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомив, що відповідно до результатів судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження відносяться до легких. Нині обидві неповнолітні дівчата спілкуються із правоохоронцями та зізнаються, що дуже шкодують про вчинене.

Читайте більше: Дівчинку з інвалідністю побили у рівненській школі  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також