На Рівненщині шквальний вітер виривав дерева, руйнував дахи та знеструмив будинки

14596 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині шквальний вітер виривав дерева, руйнував дахи та знеструмив будинки

Вітряний вихор пронісся вчора Радивиловом. Негода лишила по собі поламане гілля на кількох деревах в парку та деяких вулицях міста.

Про це itvmg.груп повідомила місцева мешканка Наталія Янчин.

Лист шиферу зірвало з покрівлі приміщення місцевого відділення "Укрпошти". Частково пошкоджено дах багатоквартирного житлового будинку, що на Кременецькій, 3.

Через шквальний вітер спостерігались перебої з електропостачанням на деяких вулицях. За інформацією служби з надзвичайних ситуацій міста, повідомлень про руйнацію та пошкодження та постраждалих внаслідок вчорашньої стихії від жителів громади не надходило.  

Рокитнівські енергетики оперативно відновили електропостачання 20 тисячам абонентів. Наслідки учорашнього буревію відчули на собі мешканці та персонал компанії на півночі Рівненщини. До диспетчера ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшло повідомлення про знеструмлення значної частини колишнього Рокитнівського району та селища Клесів. Силами працівників Рокитнівської дільниці з експлуатації розподільних мереж та департаменту диспетчерського керування вже за 30 хвилин усі 20 970 абонентів були зі світлом – їх перезаживили за резервною схемою.

Персонал дільниці, з’ясовуючи причину такого масштабного знеструмлення, виявив, що до аварійного вимкнення призвело падіння дерева на мережу 110 кВ у лісовій місцевості. Вже до вечора мережу було відновлено, а споживачів заживлено за нормальною схемою, повідомляє Рівнеобленерго.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також