Шлагбауми піднімуть 22 листопада. З понеділка на залізничному переїзді, що на вулиці Пересопницькій у Рівному, триває ремонт

1231 0

Ми у соцмережах:

Шлагбауми піднімуть 22 листопада. З понеділка на залізничному переїзді, що на вулиці Пересопницькій у Рівному, триває ремонт

Цей ремонт давно вже був потрібен. Бо, кажуть, переїзд був у такому стані, що машини дряпали днище об настил. Цей переїзд — особливий, він та ще три мости сполучають дві частини міста, на які ділять Рівне залізничні колії. У зв’язку з ремонтом, який триватиме місяць, дорогу через переїзд автомобільному транспорту закрито, натомість встановлено дорожні знаки, які вказують шляхи об’їзду. А от пішоходам облаштували перехід поряд.

Як повідомила представник технічного відділу Рівненської дистанції колій Ніна Денисюк, за добу через переїзд проїжджає у середньому понад 13 тисяч одиниць автомобільного транспорту. Це багато. Часто біля переїзду можна було бачити навіть чималу чергу з автомобілів, і це свідчить, що попри певні незручності, це місце автомобільного перетину залізниці популярне у водіїв. До речі, за добу тут проходить 114 потягів — така кількість пояснює те, чому утворюються черги автомобілів перед переїздом.

Зважаючи на таку кількість транспорту, потреба у реконструкції була нагальною. Там замінять переїзний настил ділянок колії і проведуть ремонт стрілкових переводів. Ремонт обіцяють завершити до 22 листопада.

Олександр Коваленко, начальник Рівненської дистанції колій:

Цей переїзд використовували дуже багато водіїв. Оскільки дорожнє полотно там уже знищено, то його потрібно замінити. За місяць замінимо щебеневу подушку, асфальт та проведемо середній ремонт колій. Адже після вимощення нової подушки колії просядуть, це потрібно буде виправити.

Сергій Коханюк, начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області:

— Великої проблеми на дорогах із перекриттям цього переїзду не буде, бо ним проїздило дуже багато поїздів. Тобто часто цей переїзд і так був закритий. На мою думку, уже після 16-ї години водії можуть минати цю ділянку вулицею Здолбунівською. Адже тоді торговців ринку «Дикого» уже не буде так багато. Варіантів об’їзду — багато, залежно від того, куди прямує водій.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також