«Шлюб за добу» закохані уклали у сарненському музеї

892 0

Ми у соцмережах:

Владислав та Оксана, «Шлюб за добу»

У Сарненському історико-етнографічному музеї одружилась перша пара закоханих в межах пілотного проєкту Міністерства юстиції «Шлюб за добу».

Ще у грудні минулого року на Рівненщині відкрилася додаткова локація для проведення державної реєстрації шлюбу за пришвидшеною процедурою у м.Сарни. Відтепер закохані зможуть зареєструвати шлюб за 24 години в Сарненському історико-етнографічному музеї, з дотриманням усіх споконвічних українських традицій.

Організатори нової локації пропонують нареченим церемонію одруження у стилі етно, відчути давню українську атмосферу та надихнутися справжнім автентичним духом. Першою парою молодят, які одружилися в історичному місці,  стали Владислав та Оксана. Вони офіційно зареєстрували свій шлюб у перший день Нового року за старим стилем, 14 січня.

Нагадаємо, що проект «Шлюб за добу» реалізується на Рівненщині з 2016 року. Локації для одруження розміщені у м. Рівне, Дубні та Сарнах. Проєкт користується неабиякою популярністю серед наречених, відтак торік на Рівненщині «за добу» одружилися 1094 пар закоханих!

Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів нагаду: цей сервіс дозволяє обрати бажану дату державної реєстрації шлюбу без зайвих зусиль. Для цього необхідно звернутися із відповідною заявою до організаторів церемонії у своєму регіоні. Після цього закоханим потрібно обрати зручні дату та час і пред’явити необхідні документи. Інформація про організаторів проєкту за цим посиланням та запрошує  закоханих одружитися у новій історичній локації! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також