Шлюбний рекорд: 14 лютого на Рівненщині побрались 39 пар

1084 0

Ми у соцмережах:

Шлюбний рекорд: 14 лютого на Рівненщині побрались 39 пар

На Рівненщині у День закоханих, 14 лютого, у 2021 році побралась рекордна кількість пар – 39. У сусідній Волині, наприклад, 23 пари.

Про це Суспільному розповіли у регіональному представництві Мін'юсту. У цей день у відділах ДРАЦС проходить традиційна акція "Кохання поза часом", тобто роботу реєстратори продовжили до 20-ї, аби встигли всі охочі.
У відділі ДРАЦСу в Рівному Суспільне зустріло Петра та Наталію Фасон.
одруження РІвнеСуспільне Рівне
Пара разом сім років, врешті вирішили стосунки узаконити і саме в День святого Валентина.
одруження РІвнеСуспільне Рівне
"Це чудовий день. Ми, як закохані, вирішили створити сім'ю саме в цей день. Це наша спільна ідея. Щороку святкували, а одружитись захотілось саме в цей день", – розповідає подружжя журналістам.
У цей день вирішили зробити крок вперед і Віктор Волков із Ольгою Романюк.
одруження РІвнеСуспільне Рівне
Ольга працює в ДРАЦСі. Сьогодні вирішили заручитись і подати заяву на шлюб.
одруження РІвнеСуспільне Рівне
"Я думала, що зовсім не буду хвилюватись, бо щодня роблю це по 10 разів. Але хвилювання було, сердечко так тук-тук", – ділиться Ольга Романюк.
На початках акції "Кохання поза часом" 14 лютого одружували до півтора десятка пар, каже заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) у Рівненській області Оксана Сальчук.
одруження РІвнеСуспільне Рівне
одруження РІвнеСуспільне Рівне
У 2021-му в День закоханих в області встановили рекорд - шлюб бере 39 пар. Скільки в цей день ще подадуть заяви – буде відомо пізніше.
одруження РІвнеОксана Сальчук/Суспільне Рівне
"Мета - заохотити закоханих саме в цей день проводити урочисті церемонії. Ми запроваджуємо нові локації, конкурси, обітниці, пропонуємо провести ювілейні одруження. Головне – зробити цей день позитивним", – каже Оксана Сальчук.
Що відомо
  • За 2020 рік органи ДРАЦС в області склали 5 205 актових записів про шлюб, 458 – про розірвання шлюбу. Детальна статистика по районах ТУТ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також