Шопінг - лише після тестування на коронавірус

1278 0

Ми у соцмережах:

Шопінг - лише після тестування на коронавірус

В Австрії шопінг дозволять лише після тестування на коронавірус

 Мешканці Австрії, які зроблять безкоштовні тести на коронавірус, можуть раніше вийти з локдауну, ходити на шопінг та зустрічатися з друзями. Всі інші мають носити маски FFP-2 та довше залишатимуться під обмеженнями.

В Австрії люди, які пройдуть тестування на коронавірус та отримають негативний результат, вже із середини січня наступного року зможуть вільно ходити по магазинах та зустрічатися з друзями, повідомляє DW.

На всіх інших жорсткий локдаун буде розповсюджуватися довше - до 24 січня, заявив австрійський канцлер Себастіан Курц. «Без обмежень неможливо подолати цю пандемію», - наголосив він.

Швидкі тести пропонуються безкоштовно по всій країні.

Тим, хто не пройде тестування, буде дозволено ходити лише на роботу та купувати товари першої необхідності, але їм доведеться носити маски із вищим рівнем захисту FFP-2. Водночас ті, хто зробить тести, зможуть користуватись і звичайними масками.

В Австрії до 18 січня запроваджено  локдаун. Працюють лише магазини із товарами першої необхідності та діє часткова комендантська година. Будинки дозволено залишати лише для того, щоб доїхати на роботу, купити продукти, відвідати лікаря, а також для прогулянок на свіжому повітрі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також