Шостий день народження зустрів у російській колонії

1553 0

Ми у соцмережах:

Шостий день народження зустрів у російській колонії

55 років виповнилося члену Центрального Проводу політичної Партії "Правий сектор" рівнянину Миколі Карпюку. Це вже шостий день народження українського політв’язня за ґратами російських тюрем.

17 березня 2014 року Миколу Карпюка незаконно викрадають та вивозять до Росії. Там "шиють" справу, нібито Карпюк створив озброєну групу для подальшої участі у бойових діях на території Чечні в період із 1994 по 2001 рік. Хоча доказова база проти Карпюка складається лише зі свідчення українця Олександра Малофєєвого, який засуджений до 24,5 років російських колоній. А ми усі чудово знаємо яким чином кремлівські кати вибивають свідчення із в’язнів.

Вирок Верховного суду Чечні – 22.5 роки позбавлення волі. А отже, якщо українська влада і надалі не робитиме жодного кроку для визволення Карпюка, дружина та син Миколи можуть більше ніколи його не побачити!

Сайт ВСЕ повідомляє, що у Рівному відбулась акція в підтримку політичного в‘язня Миколи Карпюка. Громадські активісти підписали звернення до міського голови Рівного  Володимира Хомка з проханням надати Миколі звання Почесного громадянина міста Рівне.

Голова міжнаройонної об‘єднаної спілки ветеранів АТО в Рівненській області Юрій Кірись, зауважив, що метою акції є привернення уваги політиків до питання повернення додому політичного бранця Кремля Миколи Карпюка. Крім того, планується мастштабна акція під адміністрацією президента з проханням присвоїти Миколі звання Героя України. Організаторами акції виступали УНА-УНСО, міжнарайонна об‘єднана спілка ветеранів АТО у Рівненській області, а також члени Правого сектору.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також