Станцювали в найгарніших місцях Рівненщини (ВІДЕО)

2435 0

Ми у соцмережах:

Станцювали в найгарніших місцях Рівненщини (ВІДЕО)

Танці у Тараканівському форту, на пляжі Басового Кута та в різних локаціях міста - усе це в одній відеоверсії ансамблю сучасного танцю "Сузір'я Едельвейс" міського палацу культури, яка знята за мотивами книги Igor Nemoff «Пішохід". У шоу - чуттєва філософія, простір для фантазіі, магічна відвертість, душевна хореографія... і шепіт зірок...

- Задум був більш грандіозний – показати шоу на сцені «Текстильника», але через карантин довелося поки що обмежитися відеоверсією, - каже керівниця ансамблю сучасного танцю "Сузір'я Едельвейс" Олена Присяжненко, яка разом із творчою групою мистецького об'єднання "Едельвейс" поставила, зняла і змонтувала відеоверсію мистецької композиції за мотивами книги Igor Nemoff «Пішохід». - Коли закінчиться карантин мрію зробити постановку «Шепіт зірок... Сновидіння» на сцені. На відео це шоу триває 26 хвилин, а в реальності буде близько години. Рівне - місто, яке надихає.

Igor Nemoff "Пішохід":

- Справжня сила не боїться виглядати слабкою. Тому вона легко поступається там, де наполегливість переходить в упертість. Справжня краса не вимагає бездоганності. Тому її не застанеш зненацька навіть там, де їй ніби не слід бути. Справжня мудрість не шукає визнання розумників і розуміння дурнів. Тому вона не радіє, коли її хвалять і не журиться, коли її лають. Справжня доброта не знає, що вона доброта. Тому вона легка на підйом, простодушна, як дитина, і так само, як вона, безкорислива. Справжня любов буває вельми гіркою на смак. Тому що немає в світі правил якою їй бути і якою їй не бути. Справжні зміни завжди відбуваються непомітно. Тому їх приймають навіть ті, хто не може терпіти ніяких змін. Справжній порядок не бореться з хаосом. Тому, що коли віддаєш перемогу хаосу, він сам встановить порядок речей. Все справжнє є те, що є. Тому теперішнє і є справжнє… і не шукає бути чимось іншим."

Анатолій Чугуєвець, директор міського палацу культури:

- «Сузір’я Едельвейс», а вірніше усе мистецьке об’єднання «Едельвейс» протягом багатьох років на рівні нашого міста є неперевершеним. Я з нетерпінням чекаю дня, коли прем’єра постанови «Шепіт зірок… Сновидіння» відбудеться на сцені нашого палацу. Запрошую всіх рівнян слідкувати за афішою і стати глядачем цього грандіозного шоу та нових цікавих постановок усіх творчих колективів палацу. 

mpkrivne.com.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також