Шпалери у сучасному інтер'єрі

336 0

Ми у соцмережах:

Склотканині шпалери в інтер'єрі

Немає сумнівів, що останнім часом склотканинні шпалери знову стануть популярними. Сучасні шпалери перестали сьогодні асоціювати з єдиним доступним для нас варіантом оздоблення стін. І хоча ще кілька років тому шпалери клеїли переважно для того, щоб приховати дефекти поверхні, сучасні шпалери є яскравим і ефектним доповненням інтер'єру.

Шпалери купити ви можете в інтернет-магазині «Хомфомі»!

Шпалери вчора та сьогодні

Багато хто з нас пов'язує обклеювання стін шпалерами з необхідністю. Старі стіни, нерівна штукатурка або елементи, що виступають, - всі ці елементи важко закрити іншим способом. На щастя, сьогодні ціни будівельних матеріалів дозволяє досягти цього ефекту досить просто, тому практично кожен може собі це дозволити. У нас є реальний вибір – клеїти шпалери чи фарбувати...? І сьогодні ми вибираємо шпалери не з необхідності, а тому, що таке рішення просто найбільш практичне та ефектне. Шпалери мають також одну величезну перевагу – їх легко позбутися, що створює можливість легкого оновлення приміщення за допомогою наклейки нових шпалер.

Склотканині шпалери в інтер'єрі

Шпалери як елемент декору

Добре підібрані шпалери можуть бути ніжним тлом або бути темою, що підкреслює весь характер інтер'єру. Потужний малюнок впадає у вічі набагато швидше, ніж гладка стіна. Сучасна технологія створення шпалер зайшло дуже далеко – на вибір у нас є міріади шпалер різних конструкцій та кольорів, завдяки яким ми матимемо ефект нашої мрії.

Однак важливо, щоб шпалери були наклеєні правильно і професійно, інакше вони можуть погано прилягати до стін або просто не естетично виглядати. Найкраще скористатися допомогою фахівців із компанії, що пропонує будівельні послуги.

Шпалери та інтер'єрні тенденції

Сучасні тенденції дизайну інтер'єрів використовують шпалери з яскравими принтами, але вони роблять це ощадливо - обклеюють, наприклад, фрагмент стіни або тільки одну з них. Це дає дуже цікавий ефект, що освіжає всю кімнату, сучасний і, безумовно, не нудний. Якщо ми хочемо застосувати шпалери на всіх стінах, то відповідно до чинних тенденцій варто поставити на геометричні фігури, повторювані візерунки в сірих, чорних та білих кольорах, що дозволяє створити сучасний, мінімалістичний ефект.

Склотканині шпалери в інтер'єрі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також