Шуба за чоловіка: вдовам знищених окупантів компенсують смерть рідних (ВІДЕО)

1839 0

Ми у соцмережах:

Шуба за чоловіка: вдовам знищених окупантів компенсують смерть рідних (ВІДЕО)

Для російських жінок шуба взамін на чоловіка - це хороший обмін, бо на всіх фото ті посміхаються і радіють подарункам

Російські дружини радо обміняли своїх чоловіків на шуби. Більше десятка задоволених жінок фотографувалися у хутряних виробах і ні на мить не заплакали, що такі подарунки останні отримали за те, що їхні чоловіки загинули на війні в Україні. 

Таку допомогу кільком жінкам в окупованих Донецьку та Луганську роздавала навіть не російська влада, а представники громадської організації "Російський актив Москви", повідомляє Стопкор.

На це звернув увагу український ведучий Олексій Дурнєв. Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в Телеграм-каналі. А коментатори з України заявили: вони не здивовані, що вдови загарбників вирішили, що шуба взамін на чоловіка – це хороший обмін.

Вдови дійсно не приховують своїх радощів, посміхаючись і милуючись обновками.

До слова, самі шуби сумнівної якості. Користувачі соцмереж припускають, що подаровані презенти російським вдовам – вживані.

З 7-го на 8-ме лютого, ЗСУ ліквідували  910 окупантів, а також російський літак, вертоліт і три дрони. А з 24 лютого 2022 року по 8 лютого 2023 року загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 134 100 осіб. Якщо порівняти, то це приміром населення всієї Бєлгородської області. Шуб на усіх вдів рашистів точно не вистачить.

Та точних даних щодо вбитих окупантів, наразі немає, бо поки триває війна, не враховуються вбиті на тимчасово окупованих територіях. Зробити це після війни теж буде непросто. Адже, росіяни спалюють тіла своїх побратимів у мобільних крематоріях. Ба більше, ймовірно мобільні крематорії для них вже замалі, бо на території Луганської області, загарбники будують таку стаціонарну будівлю. Зокрема, в населеному пункті Новопсков росіяни вирішили побудувати стаціонарний крематорій. Саме там вони планують приховувати свої реальні втрати в україно-російській війні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також