Шукали і знайшли: рівненські аудитори 20 матеріалів ревізій передали правоохоронцям

1006 0

Ми у соцмережах:

аудитори знайшли порушення

Рівненські аудитори з початку року виявили фінансових і матеріальних втрат на понад 116 млн грн.

Упродовж січня-жовтня 2021 року фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужбив Рівненській області провели 292 заходи державного фінансового контролю, під час яких виявили порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 116,6 млн грн, на 34 млн грн забезпечили відшкодування втрат ресурсів.

Виявлено факти неефективних управлінських рішень або ризикових операцій, що призвели ( можуть призвести) до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на 66,9 млн гривень.

Для належного реагування на факти фінансових порушень аудитори передали правоохоронним органам 20 матеріалів ревізій та перевірок закупівель, за результатами розгляду яких розпочато 29 досудових розслідувань, та 10 матеріалів ревізій долучено до вже відкритих кримінальних проваджень.

Ініційовано 30 позовів перед об’єктами контролю на суму 51,1 млн гривень. До адміністративної відповідальності притягнуто 23 посадових особи, 3 – до дисциплінарної, складено 17 протоколів за порушення законодавства про закупівлі.

За результатами державних фінансових аудитів надано 29 пропозицій, які взято об’єктами контролю до виконання. Завдяки їх впровадженню отримано додаткового результату (економічного ефекту) на суму 12,3 млн гривень, повідомляє пресслужба
Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також