Шукають, хто в урочищі «Дубина» викинув сміття

1059 0

Ми у соцмережах:

сміття у лісі

В урочищі «Дубина», що за колишнім колгоспом неподалік Володимирця, невідомі викинули купу сміття.

Фото з  урочища «Дубина» опублікували на фейсбук-сторінці Володимирецької  селищної ради.

- Весною під час загальногромадівської толоки звідти вивезли з десяток вантажівок повних сміття. До того понад дорогою аж до вузькоколійки там було справжнє стихійне сміттєзвалище. Прибрали. А надовго? Ось такі види з’явились там геть нещодавно. Люди не вигадали нічого кращого, як завезти уже непотрібні речі просто в урочище – столи, шини, матраци, парасолька. Нехтуючи екологією, працею співгромадян, елементарною вихованістю та культурою. Невже не було куди подіти? Чи у нас нема сміттєзвалища? Чи їхати до нього настільки далі, ніж у ліс? Це лінь, чи нехлюйство, чи неповага із байдужістю до інших?

Шановні жителі селища! Наголошуємо, що вивозити сміття можна виключно на сміттєзвалище. У разі порушень будуть застосовуватись штрафні санкції. Будьте свідомі! Не смітіть там, де завтра будете збирати гриби чи ягоди, відпочивати, гуляти сім’ями чи з домашніми улюбленцями.

Звертаємось до усіх! Якщо ви бачите такі порушення, побачите, як везуть сміття деінде – не мовчіть! Повідомте нам, телефонуйте за номером 0979018850, пишіть нам на електронну пошту mail@volodselrada.gov.ua, повідомляйте на нашій сторінці у Facebook. Ми збережемо вашу анонімність. Давайте тримати нашу громаду чистою!

P.S. А викинуте сміття шукає свого власника! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також