Шукають того, хто до смерті побив жителя Корецького району

1247 0

Ми у соцмережах:

Шукають того, хто до смерті побив жителя Корецького району

Мешканка села Старий Корець п’ятого листопада повідомила до поліції, що першого листопада її двоє синів пішли з будинку та не повернулися. У ході проведення слідчих та пошукових заходів тіло одного із них, поліцейські виявили неподалік будинку, де проживає сім’я.

За попередньою інформацією, 31 жовтня 30-ти та 32-річний брати вживали спиртні напої у будинку сусідів. Між ними виникла суперечка, яка переросла в бійку. Під час конфлікту старший брат наніс тілесні ушкодження молодшому, після чого продовжив застілля. Отямившись після випитого алкоголю, насттупного дня 32-річний чоловік повів брата, нібито, додому. Тіло 30-річного чоловіка поліцейські виявили п’ятого листопада, накрите покривалом та гілками, в чагарнику на прилеглій до будинку території.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.  Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та місцеперебування брата загиблого, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також