Шум, неприємний запах та галас цілодобово: Денисюк пообіцяв з’ясувати законність роботи автомийки поряд з багатоповерхівкою (ВІДЕО)

1272 0

Ми у соцмережах:

Шум, неприємний запах та галас цілодобово: Денисюк пообіцяв з’ясувати законність роботи автомийки поряд з багатоповерхівкою (ВІДЕО)

Мешканці багатоквартирного будинку на вулиці Коперніка в Костополі на засіданні виконавчого комітету міської ради зустрілися особисто з міським головою Євгенієм Денисюком. Вони скаржилися на надто гучну цілодобову роботу автомийки поблизу їхнього будинку. Перед святами приїздить стільки охочих помити свій транспортний засіб, що яблуку ніде впасти.

Міський голова пообіцяв винести це питання на засідання міськвиконкому усередині серпня і до того часу з’ясувати, за скільки метрів від житлового будинку може бути розташований такий об’єкт. Керуюча справами міськвиконкому Руслана Вітошко висловила припущення про можливе обмеження графіку роботи автомийки, якщо вона заважає людям відпочивати уночі.
Власник автомийки підприємець Юрій Корольов обіцяє ще раз провести роботу з персоналом і попередити про недопущення шуму й гучної музики. Він пообіцяв владнати з людьми це питання до його розгляду на міськвиконкомі. 

Дивіться більше - у сюжеті Рівне 1.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також