Шустик просить парковку для пацієнтів і лікарів діагностичного

991 0

Ми у соцмережах:

Шустик просить парковку для пацієнтів і лікарів діагностичного

Муніципальна варта почала наводити порядок на вулицях Рівного. Особливо часто інспекторів можна побачити у центрі, зокрема на вулиці 16 Липня, вздовж якої багато людей залишають свої автомобілі. Серед оштрафованих за незаконну стоянку — пацієнти і лікарі діагностичного центру. Тож про це заговорив головний лікар установи Роман Шустик. На його прохання Рівненська облрада звернулася до міського голови Олександра Третяка, щоб виділити місце для паркування біля діагностичного.

Роман Шустик, головний лікар діагностичного центру:

На вул. 16 Липня муніципальна варта понавішувала табличок, що стоянка заборонена на усіх місцях, де раніше паркувалися люди. Щодня до закладу приїжджають хворі. Їх привозять на лікування на автомобілях. Коли рідний супроводжує хворого до лікарні, то тут з’являється інспектор, який виписує штраф. Ми розуміємо, що на вулиці 16 Липня є стоянка. Однак там не дуже хочеться паркуватися. Бо коли йде дощ, то на стоянці — баюри. В погану погоду туди не кожна машина заїде. Нам потрібне місце для лікарів та хворих, які приїжджають до діагностичного центру.

Світлана Стасюк, речниця Муніципальної варти Рівного:

 На проїжджій частині на вулиці 16 Липня залишати автомобіль не можна. Там зона дії знака 3.34, який забороняє зупинку авто. Однак якраз навпроти діагностичного центру є стоянка. Вдень вона порожня. Тому дивно, чому люди не хочуть залишити там автомобіль та пройти кілька метрів.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також