Шведам презентували варіанти для інвестицій на Рівненщині

1189 0

Ми у соцмережах:

Шведам презентували варіанти для інвестицій на Рівненщині

Представники Гощанської селищної ради презентували гостям зі Швеції свої досягнення та стратегію розвитку майбутньої громади до 2027 року. Робили це, аби залучити інвестиції. На зустрічі визначили три напрямки розвитку.

Ексміністр уряду Швеції з питань ЖКГ Мехмет Каплан та представник шведської торгово-промислової палати Джамал Лемрін прибули до Гощі, щоб обговорити перспективні напрямки для інвестицій, повідомляє Суспільне.

Представники селищної ради презентували гостям зі Швеції свої досягнення та стратегію розвитку майбутньої громади до 2027 року. Після долучення 18-ти сільрад Гощанська селищна рада матиме у своєму складі 40 населених пунктів.

Загалом на зустрічі визначили три напрямки розвитку: аграрний, торгово-виробничий та туристичний. Поспілкуватися з шведськими гостями, щоб більше дізнатися про мету їх візиту, а також про можливі майбутні його результати, журналісти Суспільного не змогли.

Начальник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Юрій Сульжук, який і запросив Суспільне на цей захід, пояснив, що спілкування з пресою не передбачене.

- Ми проаналізували майже всі сільські ради, слабкі, сильні сторони, які є проблеми, які проблеми треба першочергово вирішувати, які певні напрямки варто розвивати, – розповів в.о голови Гощанської селищної ради Дмитро Ткачук.

- Коли я бачу, з якою любов'ю говорять про Гощу люди, які тут живуть – відчуваю, що ви розумієте всю суть виразу "глокально". Що значить "глокально"? Це думати глобально і працювати – локально, сказав ексміністр уряду Швеції з питань ЖКГ Мехмет Каплан.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також