Швейне виробництво з Рівненщини експортуватиме одяг до Європи та США

1044 0

Ми у соцмережах:

Віталій Коваль, Сергій Гемберг під час зустрічі з власником групи компаній ТОВ «Текстиль-контакт» Олександром Соколовським та керівником проектів Олексієм Большовим

Торгово-виробнича група «Текстиль-Контакт» планує створити в обласному центрі швейне виробництво

- У листопаді минулого року ми підписали меморандум з «Текстиль-Контакт» про старт проєкту на території Привільненської громади. Мова йде про перший індустріальний ЕКО-парк технічної (не наркотичної) коноплі. А вже сьогодні підприємство планує створити швейне виробництво, - розповів начальник ОВА Віталій Коваль.

Для реалізації проєкту залучать близько 7,8 млн євро іноземних інвестицій на відкриття автоматизованої лінії для пошиття чоловічого та жіночого одягу.

Це буде перше в Україні підприємство, яке за рахунок автоматизації зможе конкурувати за якістю, продуктивністю, цінами і термінами з легковиками із Китаю та інших країн Південно-Східної Азії.

100% відшитої продукції експортуватиметься до країн Європи та США.

Рівненська ОДА продовжує працювати над залученням інвестицій в область та зміцненням економіки регіону. Сьогодні кожна гривня важлива, адже працює на оборонну галузь країни, підсумовує Віталій Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також