Швидкий ремонт турбін у місті Рівне

846 0

Ми у соцмережах:

Швидкий ремонт турбін у місті Рівне

Ремонт турбін у Рівному в компанії Centr Turbin дасть змогу вам оперативно повернутися до звичного ритму життя на колесах.

Наші майстри оперативно виявлять причину зламу й ліквідують його методом відновлення або заміни несправних вузлів та систем. Замінити на місці можна й силовий агрегат, що не працює, якщо він не підлягає відновленню. Ми ремонтуємо турбокомпресори найбільших світових виробників:

- IHI;

- BorgWarner Turbo Systems;

- Hitachi;

- Schwitzer;

- Garret;

- Melett;

- Holset тощо.

Які елементи турбіни найчастіше підлягають заміні?

У «гаражних» умовах неможливо здійснити професійний ремонт автомобільних турбін, оскільки навряд чи в наявності будуть необхідні оригінальні деталі та сучасне діагностичне й технологічне обладнання. Гарантію на ремонтні роботи ви теж навряд чи отримаєте. У процесі відновлення працездатності силового агрегату найчастіше заміні підлягають:

- мастильний матеріал;

- патрубки повітряної системи;

- крильчатки турбіни;

- картридж турбіни;

- елементи гарячої частини турбокомпресора;

- шланги;

- трубки;

- електронний блок (актуатор);

- клапан вестгейта.

Пам’ятайте, без точної діагностики виявити реальну причину відмови роботи силового агрегату неможливо. Тому, перш ніж звертатися в СТО з приводу ремонту турбокомпресора, переконайтеся в тому, що причину зламу буде виявлено максимально точно, і процес відновлення буде коректним.

Записатися на діагностику турбіни ви можете в один із наших сервісних центрів, зв’язавшись із нашими менеджерами за телефонами, вказаними на сторінці https://centr-turbin.com/ua/remont-turbin-rivne.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також