Сибіряк з Дубенщини загинув за Україну в Запорізькій області

1488 0

Ми у соцмережах:

Сибіряк з Дубенщини загинув за Україну в Запорізькій області

Доля розпорядилася так, що в 90-их роках сибіряк Андрій Шестаков переїхав на постійне місце проживання в село Баболоки теперішньої Бокіймівської територіальної громади. Українську землю, односельчан полюбив Андрій назавжди. В українському війську проходив строкову військову службу.

З певних обставин на деякий час їздив в Росію, проте у 2007 році знову повернувся на Млинівщину. Не міг росіянин за національністю вже більше жити без всього українського, бо, як то кажуть, прикіпів до цих місць усім серцем та душею. Надзвичайно щирою, доброю, щедрою людиною був майбутній Захисник України. Для друзів та родини частенько говорив, що не в грошах щастя. Жив і старався все для родини, земляків.

Ще до початку повномасштабної війни Росії проти України, Андрій заключив контракт про службу в Збройних силах України. Захищаючи свободу і незалежність Української держави, воїн загинув 7 червня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області.

- Доземно вклонимося росіянину за національністю, але УКРАЇНЦЮ по духу й характеру, Захиснику Батьківщини Андрію Шестакову! - йдеться у повідомленні Дубенської районної ради. - Щирі співчуття племінницям Героя – Алісі та Євгенії, всій родині новопреставленого воїна! Нехай українська земля стане місцем його вічного спочинку, а Всемилостивий Господь прийме Андрія в Царстві Небеснім! Герої  не вмирають! 
Слава Україні! Героям слава! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також