Водій втікав з місця смертельної ДТП, бо селяни хотіли побити

8023 0

Ми у соцмережах:

Водій втікав з місця смертельної ДТП, бо селяни хотіли побити

Суд виніс вирок винуватцю ДТП, який у липні 2015 року автомобілем наїхав на трьох парубків. Від отриманих травм один із них загинув на місці, двоє інших потрапили до лікарні із тяжкими та середньої тяжкості тілесними ушкодженнями.

Слідством встановлено, що чотири роки тому близько 01:30 години у селі Березове водій автомобіля «Audi 80», тоді ще 20-річний житель села Дроздинь, рухаючись зустрічною смугою, неподалік місцевого розважального закладу раптово виїхав на свою — праву смугу руху, де допустив наїзд на трьох пішоходів: місцевих жителів. Усім на той час виповнився 21 рік.

Потерпілих одразу доставили до лікарні. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи один із хлопців від отриманих травм помер.

В іншого жителя села Березове медики діагностували відкритий перелом обох кісток ноги, забійну рану ліктя, забій грудної клітки, забій органів черевної порожнини, множинні рани тулуба, рук, ніг та голови, які відповідно до акту судово-медичної експертизи відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. А його односелець внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження середнього ступеня у виді закритого перелому обох кісток ноги зі зміщенням.

Як з’ясувалося, водій за кермом був в стані алкогольного сп’яніння, із місця події втік, а транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому порядку. 

- Свою вину як в ході досудового розслідування, так і під час судового розгляду мешканець Дроздиня не визнавав та запевняв, що втікав від місцевих жителів, оскільки його хотіли побити та розбили лобове скло авто, — повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Рівненській області Олег Лосінець.Однак слідчі зібрали достатньо доказів у справі і кримінальне провадження за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та залишення в небезпеці, із обвинувальним актом скерували до суду.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив, що 24-річного жителя Рокитнівського району взяли під варту в залі суду. У колонії він має провести  п’ять з половиною років. Цей вирок суду ще чинності не набрав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також