Сигнали до купівлі біткоїна: чого очікують експерти

1167 0

Ми у соцмережах:

Сигнали до купівлі біткоїна: чого очікують експерти

Деякі ончейн-індикатори вказують на те, що незабаром настане сприятливий момент для купівлі біткоїна. Зокрема, Difficulty Ribbon Compression, що заснований на так званій «стрічці складності», з березня перейшов у зелену зону. Це свідчить про те, що частина майнерів капітулювала.

Експерти сходяться на думці, що останнє доводить: ринок досяг дна. З огляду на суттєве зниження вартості першої криптовалюти, здобувачі монети відправили на централізовані криптобіржі велику кількість цифрового золота. Наприклад, 18 червня приплив біткоїну перевищив позначку 2 мільярди доларів. Активно йшов обмін BTC/UAH і серед роздрібних інвесторів. Hash Ribbons також підтвердив заяву про капітуляцію майнерів. Уперше з літа 2021 року індикатор увійшов до жовтого діапазону.

Метрика The Puell Multiple на початку літа 2022-го показувала значення у «зеленій зоні», що говорить про перепроданість біткоїну. Аналогічна ситуація спостерігалася наприкінці 2018 року.

На цьому фоні зросла кількість адрес із сумами понад 0,1 BTC (за останній місяць приріст становив 3%). За іншими адресами ситуація схожа: це вказує на те, що інвестори намагалися викуповувати цифрове золото під час просідання ціни.

Зазначимо, що попри зниження крипторинку на початку літа цього року, обсяги мікроплатежів LN продовжують зростати. До кінця червня у мережі Lightning Network цей показник досяг 4005 BTC. Для порівняння — наприкінці травня мова йшла лише про 3916 BTC. Експерти зазначають, що в LN не спостерігається зростання кількості каналів і нод (0,6% і 0,4% відповідно).

За оцінками старшого стратега Bloomberg Майка МакГлоуна, зараз біткоїн йде тією ж траєкторією, що спостерігалася у 2018 році, коли ринок переживав криптозиму. Проте відомий інвестор Майкл Б'юррі, котрий передбачив свого часу іпотечну кризу 2007-го, каже, що біткоїн ще не досяг дна. Він упевнений, що цифрове золото знаходиться приблизно в середині ведмежого циклу.

Де купити або продати біткоїн за вигідною ціною?

Топовою компанією з продажу та купівлі цифрових криптовалют в Україні вважається BUYBank. Цей сервіс дозволяє здійснювати транзакції офлайн — в офіційних представництвах у Києві та Одесі. Повна приватність гарантована.

Серед основних переваг BUYBank користувачі відзначають:

♦ комфортний та оперативний обмін біткоїнів і великого пулу альткоїнів. Дізнатися всі нюанси стосовно обміну можна в Telegram-чаті компанії;

♦ високий рівень безпеки та анонімність;

♦ клієнтоорієнтовану політику, завдяки чому 95% користувачів звертаються до послуг сервісу неодноразово;

♦ якісну інформаційну підтримку. На сайті є актуальна інформація про основні тенденції на крипторинку, що дозволяє приймати виважені рішення щодо купівлі або продажу цифрових монет;

♦ доступність. Обмін криптовалют можуть здійснити всі охочі.

Станом на 19 липня цифрове золото демонструє зростання та коштує $23048. Якщо ви вирішили купити BTC або обміняти його на готівку, подбайте про безпеку своїх коштів і звертайтеся в BUYBank.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також