Сила Facebook

1314 0

Ми у соцмережах:

Сила Facebook

Вікторія Шинкаренко, відома рівненська волонтерка, 13 листопада опублікувала фото жінки та її паралізованого сина, написавши, з якою проблемою зіткнулася родина. За два дні її пост набрав близько 2,8 тис. поширень.

бідна бабуся
«Друзі, бабуся Аня проживає на вулиці Соломії Крушельницької в нашому місті, навіть правильніше сказати, намагається вижити. Більше 10 років доглядає за паралізованим після ДТП сином, якого покинула дружина, - написала пані Шинкаренко. - У квартирі поламана газова колонка, відповідно, теплої води немає, протікають крани, обвалюється балкон і є ще чимало «чоловічої» роботи у помешканні, якої нікому зробити. Чоловіки, хто може виділити кілька годин свого часу і допомогти? Також, може, у когось є стара газова колонка, подаруйте бабусі. Те ж саме на рахунок пральної машинки. Потрібні і продукти». Сьогодні Вікторія Шинкаренко розповіла кореспонденту «РВ», що не очікувала такої реакції від людей.
бідна бабуся
- Вкотре переконалася, що наші люди добрі, - зазначила Вікторія Шинкаренко. – Вони втомилися від війни і на військових такої допомоги вже не збереш, але вони відкликаються на людську біду. Після мого посту почали масово допомагати. З Харкова передали газову колонку, бо досі бабуся у холодній воді прала підгузки після сина, у якого, до слова, - жодного пролежня. Також подарували пральну машинку. На зібрані кошти ми змогли купити газову плиту, вставити вхідні двері та балконні, купити продукти. З-за кордону передали підгузки. Ланцюжок добра таки працює.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також