Сила традицій

1940 0

Ми у соцмережах:

Сила традицій

Традиційним для нашого баскетболу є проведення на початку нового року баскетбольного свята. Не один з нинішніх пульсарівців пройшов через це свято, будучи юнаком. Власне, саме на молодь і розраховані подібні заходи, вони дають можливість хлопчакам відчути себе частинкою єдиної команди.

Традиційним для нашого баскетболу є проведення на початку нового року баскетбольного свята. Не один з нинішніх пульсарівців пройшов через це свято, будучи юнаком. Власне, саме на молодь і розраховані подібні заходи, вони дають можливість хлопчакам відчути себе частинкою єдиної команди. Розпочалося усе з конкурсів для найменших. Традиційним гвіздком чи то гвіздками програми стали два суперматчі.

У першому юнаки 1987-88 р.н. у впертій боротьбі обіграли баскетболістів «Пульсара» (втомленими після важкої першої половини чемпіонату виглядали наші провідні баскетболісти, та й боксерські рукавиці, в яких вони виступали, не сприяли прояву майстерності).

А от у матчі ветеранів проти юнаків 1985-86 р.н. досвід взяв гору. Учасники свята, у тому числі й дорослі, отримали солодкі подарунки від Діда Мороза, функції якого небезуспішно виконував головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також